Bedrijfsoprichting in Cyprus

ATS-Cyprus is uw complete partner voor een bedrijfsoprichting in cyprus. Of het nu gaat om een transport- of trading bedrijf, uw winst optimaliseren is onze doelstelling.

Zo zijn wij de ideale partner voor ondernemingen die zelf niet over de expertise bezitten om een buitenlands bedrijf op te richten.

Natuurlijk komt er bij zo'n oprichting veel werk aan te pas. Dat begint met het aanvragen van een BTW-nummer en de bedrijfsregistratie in Cyprus. Daarna gaan we een bankrekening voor u openen en bepalen we het adres van de maatschappelijke zetel. Voor de aanwerving van personeel heeft u ook een sociaal nummer nodig om arbeidscontracten op te kunnen stellen.

Dankzij onze jarenlange ervaring van handelen in Cyprus, hebben wij een expertise opgebouwd die het gehele proces voor ons vergemakkelijkt. Bovendien kunnen we u bijstaan met bedrijfsmanagement voor uw specifieke branche die geheel volgens uw persoonlijke wensen verloopt.

De oprichting van een bedrijf in Cyprus kan in alle anonimiteit gebeuren. We zorgen ervoor dat uw naam niet in de oprichtingsakte staat.

Voor tradingbedrijven, adviesbedrijven, transportbedrijven, managementvennootschappen, holdings, investeringsmaatschappijen en online sales kan een bedrijfsoprichting in Cyprus een gouden zaak zijn.

Via onze handige online tool kan u een voorbeeld berekening opmaken om te ontdekken wat u ongeveer zou kunnen besparen Bedrijfsoprichting Cyprus

Onder de indruk van onze diensten?

We zijn altijd bereid om je te adviseren